Enten of titeren?

In mijn praktijk krijg ik dagelijks te maken met vragen over het enten van je huisdier, en vraagt men wat ik hier van vind.
 
Ik ben me het afgelopen jaar aan het verdiepen in titeren en het niet langer vaccineren van mijn honden en kat. Ik lees hier veel over en vind dat er veel te zeggen is voor niet enten.
 
Regelmatig kom ik ook informatie tegen over de andere kant. Waarom zou je wel enten, en wegen de nadelen op tegen de voordelen? Ik vind het de verantwoordelijkheid van onszelf, als hondenbezitters om je open te stellen voor beide kanten van het verhaal. Zodat je zelf de keuze kan maken of je wel of niet in laat enten.

Onderstaande afbeelding is een link naar dit erg-interessante verhaal waar zeker ook belangrijke punten in zitten....

Wat doen jullie?
 
Klik op de afbeelding voor het hele verhaal:
________________________________________________________________________________________________